SEBO SZABÁLYOZÓ

TELJES TERMÉKVONAL

A CRLAB SEBUM SZABÁLYOZÓ PROTOKOLL (szintén zsíros korpásodás esetén) két hónapos kezelést biztosít és tisztítja a fejbőrt, és felszabadítja azt a felesleges faggyú (olajos) termelésből, amely befolyásolhatja a hajhagymás anyagcserét.
A felesleges faggyú (hormonok, stressz, táplálék stb. Által okozott) nagyon káros hatással lehet a haj minőségére, piszkos, nehéz, gyenge és vékony.
Ahhoz, hogy erőt biztosítson a hajnak, a protokoll a fejbőrön jól átgondolt illóolajkeveréknek köszönhetően nagyszerű "ápoló" kapacitás és számos növényi kivonat nagy tápértékű aktivitással.
Hangsúlyozni kívánjuk a jojoba kivonatot, amely a normál emberi faggyúhoz hasonló lipidkészítményt és az avogado kivonatot, a faggyútermelés szabályozóját hangsúlyozza. A Laminaria kivonat és a Fomes kivonat rendkívül erős csillapító képességgel rendelkezik, és a hajhagymát a felesleges faggyúmentességtől mentesíti.
Az azelainsav erős antibakteriális szer, amely képes a faggyútermelést szabályozni.
Ez a jegyzőkönyv rendkívül hatásos az olajos korpásodásra is, mivel a formula aktív alapjai a Malassezia Furfur képződést gátolják, amely a korpásodás kialakulásának és a kiújulásnak járul hozzá.
Az Edelweiss növényi őssejteket kiegyensúlyozó és regeneráló hatásuk miatt fel kell venni e jegyzőkönyvbe.
Kiválasztjuk ezt a vonalat a Sapphire Gemstone: megerősíti a hajhagymás anyagcserét, amely fontos mikroelemeket biztosít az egészséges haj növekedéséhez.
Növényi őssejtek: EDELWEISS
Drágakő: SAPPHIRE
Illóolaj: TUJA OCCIDENTALIS, YLANG YLANG, MELALEUCA

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.