GYIK

A CRL rendszer egy szimpla paróka?

Nem. Egy parókától eltérően a CRL rendszer úgy van kialakítva, hogy pontosan tükrözi fejbőrét, hajszálvonalát és eredeti növekedési irányát. Az ügyfél visszatérhet egy teljesen aktív élethez, beleértve az úszást, sisakos és nagy kaliberű sportokat, teljes körő kezelésekkel.

A CRL rendszer egy transzplantátum?

Nem, a módszer nem invazív és nem sebészeti. Nem áll fenn az összeférhetetlenség vagy elutasítás veszélye.

A beavatkozás hagy hegeket vagy bármilyen maradandó nyomot?

Egyáltalán nincsenek sebek, vagy hegek. A rendszert bőrgyógyászati vizsgálatnak vetették alá a vezető egyetemekkel együtt, és minden kliensnek egy tesztet kell teljesítenie a kezelés megkezdése előtt.

A CRL rendszer károsítja a haj regenerálódását?

Nem, a kezelés nincs hatással a haj növekedésére.

Meddig tart a CRM rendszer hatása?

Elméletben örökre megmarad, ám a gyakorlatban a hajszálak elszakadhatnak, ezért az időtartam szubjektív, továbbá függ a karbantartástól is. Mindenesetre bármikor cserélhető.

Megváltoztathatom a színét, vagy vághatok le belőle?

Teljesen. A CRL rendszer praktikus és nagyon funkcionális: megváltoztathatja a frizuráját és használhat styling termékeket, például gél, hajlakk, hajhab.

Vannak-e ellenjavaslatok?

Nem, a módszer klinikailag tesztelt és hipoallergén, sőt a biztonság kedvéért, a klienseken allergiás vizsgálatot végeznek.

Mi az alopecia (hajhullás) ?

Az alopecia a görög "Alopex", "róká"-ból ered, az állati szőrzet évente kétszer változik, és ez általában vékonyodást vagy hajhullást jelent. Bármilyen hajhullás esetén alopecia-ról beszélhetünk, függetlenül az októl.

Mi a különbség a kopaszodás és a hajhullás között?

A kopaszság visszafordíthatatlan és állandó hajhullást jelent. Hajhullás jellemzi a folyamatot, ami potenciálisan lassul.

Mi a különbség a férfi és női hajhullás között?

A táplálkozás, a hormonok, a szennyezés, a genetika és a stressz mind hozzájárulhat a hajhulláshoz. Egyes tényezők azonban gyakoribbak a különböző nemek között, például a hormonális egyenlőtlenségek gyakoribbak a nőknél és a kopaszság, amely sokkal gyakoribb a férfiak körében.

A hajhullás nem egy természetes folyamat?

Naponta körülbelül 20-100 szőrszálat veszítünk (hetente 150-600), és ez része a normális fiziológiának. Gyakran előfordul, hogy hajmosás közben észlelhető a hajhullás. A Cesare Ragazzi laboratóriumi tanácsadókat felkészítik arra, hogy felismerjék, a veszteség mértéke aggodalomra ad okot vagy normális.

Hogy tarthatom karban a CRM rendszeremet?

A tanácsadója ellátja tanácsokkal, hogyan kell ápolni a haját a klinika látogatásai között. Mobil klinikum is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi a kezelést kényelmesen a saját otthonában.