Bemutatkozás

A Cesare Ragazzi Laboratories csak a legjobb szolgáltatásokat nyújtja az ügyfeleknek, amelyek segítenek: visszanyerni az önbizalmat, megtanulni, hogy a lehető legteljesebb életet éljék.

A Cesare Ragazzi Laboratories vezető szerepet tölt be a haj és a fejbőr betegségeinek tudományos kutatásában és a hatékony kezelések fejlesztésében. Miután megnyitottuk első magán klinikánkat negyven évvel ezelőtt, több mint egymillió ügyfelet kezeltünk a világ minden tájáról.
A Cesare Ragazzi Laboratories központjai folyamatosan bővülnek, Olaszországban több, mint 30 városban vannak központok, és folyamatosan bővül az Egyesült Államokban is.

A CRLab Centers részletes listája Olaszországban és külföldön:

Brazília, Kanada, Görögország, Guatemala, Írország, Olaszország, Jordánia, Lengyelország, Spanyolország, Svájc, Törökország, Egyesült Államok

A Cesare Ragazzi Laboratories a piacvezető és újító a hajjavítás területén.
Kombináljuk az egyedülálló, bizonyított technológiát az ügyfél empátiájával.

A teljes hajápolás és a termékek életet változtathatnak.

Mi figyelmesen, átgondoltan, személyre szabott szolgáltatásokat és "egészséges haj" termékeket kínálunk, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy nap, mint nap kitűnjenek.

Ügyfeleinkben megvan a bizalom felénk, hogy élvezhessék a természetes és aktív életmódot, jó közérzettel, kompromisszumok nélkül.