ANTICADUTA

TELJES TERMÉKVONAL

A CRLAB HAIRLOSS PREVENTION PROTOCOL két hónapos kezelést biztosít és hajhullást küzdi meg, és a miniatűr, vékony és gyenge hajra képes a mennyiséget, erőt és új életet biztosítani. Az eredmények elérése érdekében termékeink többféleképpen működnek:
1) Dermopurifying Action. Tisztítja a fejbőrt, csökkenti a baktériumok terhelését és küzd a szabad gyökök jelenlétével és kialakulásával. Ezek a szabad gyökök károsak a szőrnövekedésre, mert negatív hatással lehetnek a haj anyagcseréjére.
2) Hajhullás elleni fellépés. Termékeink aktív összetevői (mint például a Serenoa Repens kivonat) gátolják az 5-alfa-reduktáz aktivitást, ami a hajhullás és hajminimalizálás elsődleges oka.
3) Újjászülető akció. A jól vizsgált illóolajok keveréke stimulálja a mikrocirkulációt, növeli az oxigént és a táplálékot a haj gyökereihez, így a fejbőr eltávolítja a toxinokat.
Az Apple őssejteket ebben a CRLAB protokollban használják, mert képesek a sejtnövekedést és a hajhagyma anyagcseréjét erősíteni.
Kiválasztjuk erre a vonalra a Ruby Gemstone: erősségére, energiájára és vitalitására: ez egy kis tartalék, de fontosabb ásványi anyagok, mint a Chrome vagy a vas nagyszerű tartalma.
Növényi őssejtek: APPLE
Drágakő: RUBY
Illóolaj: EUCALIPTUS, LIMON, MINT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.